puor_nove_Kreslicí plátno 1

Denní menu

Každý všední den pro vás personál restaurace PUOR Plaudit  připravuje výborná denní menu z kvalitních a čerstvých surovin.

 

 

středa 24. 2. a čtvrtek 25. 2.

Ke každému polednímu menu
POLÉVKA V CENĚ POUZE PŘES VÝDEJNÍ OKÉNKO NEBO NA NAŠEM PLAUDIT ROZVOZU
PLATÍ OD 11 hod do 15 hod
https://plaudit.doveze.cz/wb/
(nevztahuje se na ROZVOZ –  Jídla na klik či Dáme jídlo)

Polévka:  Česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7,9) 35,-
300g Srbské rizoto s kuřecím masem
a strouhanou mozzarellou, kyselá okurka (7,9,10) 149,-
150g Špikovaná krůtí pečínka s listovým špenátem
a bramborovými plackami (1,3,7,9) 159,-
150g Vepřová pečeně balená ve slanině upravená Sous-Vide
s grilovanými paprikami a balkánským sýrem, brambory Luisiana (7,9,10) 169,-
180g Zvěřinový burgr v briošce s čerstvou zeleninou, slaninou,
čedarem, sázeným vejcem a česnekovým dipem, hrstka smažených zeleninových hranolek (1,3,7,10) 199,-
200g Grilovaný kuřecí „Supreme“ s hráškovou kaší
a marinovanou jarní zeleninkou (7,9,10) 179,-
200g Hovězí biftek z pravé svíčkové s liškovou omáčkou
a hranolky Fry‘n‘dip (7,9,10) (Delší tepelná úprava pokrmu) 349,-
200g Steak z tuňáka v sezamové krustě s grilovanou zeleninou,
olivovou tapenádou a batátovým pyré (4,7,8,10) (Delší tepelná úprava pokrmu) 299,-
Fit- 100g Mix listových salátů s červenou řepou,
čerstvým kozím sýrem, vlašskými ořechy a bazalkovým pestem, bylinková bageta (1,7,8,10) 155,-
Pizza s rajčatovým základem, mozzarellou,
slaninou a vejcem (1,3,7) 149,-
Pizza se smetanovým základem,  mozzarellou,
uzeným sýrem a nivou (1,7) 149,-                 
Hotovka dne: 180g Plzeňský hovězí guláš
s čerstvou cibulkou a strouhaným křenem, houskový a karlovarský knedlík (1,3,7,9) 179,-
Jídlo dne: 200g Steak z vepřové krkovice
s beraními rohy, slaninovým chipsem a pečeným bramborem s bylinkovým tvarohem (7,9,10) 199,-
Dezert: Čokoládový fondán
s vanilkovou zmrzlinou  (1,3,7) 130,-

pátek 26. 2.

Ke každému polednímu menu
POLÉVKA V CENĚ POUZE PŘES VÝDEJNÍ OKÉNKO NEBO NA NAŠEM PLAUDIT ROZVOZU
PLATÍ OD 11 hod do 15 hod
https://plaudit.doveze.cz/wb/
(nevztahuje se na ROZVOZ –  Jídla na klik či Dáme jídlo)

Polévka:  Žampionový krém s žemlovými krutony (1,7,9) 35,-
150g Vepřová pečeně na paprice
s houskovým knedlíkem (1,7,9) 149,-
130g Těstoviny Penne „All Arabiatta“ s masovými nudličkami (drcená rajčata, česnek, chilli paprička a bazalka, sypané parmazánem (1,3,7,9,10) 159,-
3ks Smaženého jižanského kuřete,
5ks cibulových kroužků s malým zelným salátem, BBQ a bylinkovým dresinkem, rozpečená bageta (1,3,7,9,10) 179,-
150g Vepřová panenka v hrubém koření s houbovým ragú
a pečenými brambory Grenaille s čedarem (7,9,10) 179,-
150g Kančí se šípkovou omáčkou
a opečenými bramborovými noky (1,3,7,9,10) 189,-
200g Hovězí biftek z pravé svíčkové s liškovou omáčkou
a hranolky Fry‘n‘dip (7,9,10) (delší tepelná úprava pokrmu) 349,-
200g Steak z tuňáka v sezamové krustě s grilovanou zeleninou,
olivovou tapenádou a batátovým pyré (4,7,8,10)(Delší tepelná úprava pokrmu) 299,-
Fit: 150g Red Drum (ryba) filet
na krémovém dýňovém rizotu z rýže Carnaroli, sypané parmazánem  (4,7,9,10) 159,-
Pizza se smetanovým základem,  mozzarellou,
salámem Ventricino a sweet chilli kukuřicí (1,7) 149,-                 
Hotovka dne: 180g Plzeňský hovězí guláš s čerstvou cibulkou
a strouhaným křenem, houskový a karlovarský knedlík (1,3,7,9) 179,-
Jídlo dne: 200g Steak z vepřové krkovice s beraními rohy, slaninovým chipsem
a pečeným bramborem s bylinkovým tvarohem (7,9,10) 199,-
Dezert: Čokoládový fondán
s vanilkovou zmrzlinou  (1,3,7) 130,-

víkendové menu 27. 2. a 28. 2.


https://plaudit.doveze.cz/wb/

Polévka:  Žampionový krém s žemlovými krutony (1,7,9) 35,-
150g Vepřová pečeně na paprice
s houskovým knedlíkem (1,7,9) 149,-
130g Těstoviny Penne „All Arabiatta“ s masovými nudličkami (drcená rajčata, česnek, chilli paprička a bazalka, sypané parmazánem (1,3,7,9,10) 159,-
3ks Smaženého jižanského kuřete,
5ks cibulových kroužků s malým zelným salátem, BBQ a bylinkovým dresinkem, rozpečená bageta (1,3,7,9,10) 179,-
150g Vepřová panenka v hrubém koření s houbovým ragú
a pečenými brambory Grenaille s čedarem (7,9,10) 179,-
150g Kančí se šípkovou omáčkou
a opečenými bramborovými noky (1,3,7,9,10) 189,-
200g Hovězí biftek z pravé svíčkové s liškovou omáčkou
a hranolky Fry‘n‘dip (7,9,10) (delší tepelná úprava pokrmu) 349,-
200g Steak z tuňáka v sezamové krustě s grilovanou zeleninou,
olivovou tapenádou a batátovým pyré (4,7,8,10)(Delší tepelná úprava pokrmu) 299,-
Fit: 150g Red Drum (ryba) filet
na krémovém dýňovém rizotu z rýže Carnaroli, sypané parmazánem  (4,7,9,10) 159,-
Pizza se smetanovým základem,  mozzarellou,
salámem Ventricino a sweet chilli kukuřicí (1,7) 149,-                 
Hotovka dne: 180g Plzeňský hovězí guláš s čerstvou cibulkou
a strouhaným křenem, houskový a karlovarský knedlík (1,3,7,9) 179,-
Jídlo dne: 200g Steak z vepřové krkovice s beraními rohy, slaninovým chipsem
a pečeným bramborem s bylinkovým tvarohem (7,9,10) 199,-
Dezert: Čokoládový fondán
s vanilkovou zmrzlinou  (1,3,7) 130,-